onsdag 25 mars 2009

Tiden, ständigt knackande på ryggen

Är ung, känner mig rätt ung. Men tiden går snabbt, känns som det går snabbare för var dag.
Man minns det som igår, när man fyllde 20. Kommer troligen kännas likadant när jag fyller 30 och ser bakåt 5 år. Även om det känns som en börda att åldras inte för att utseendet gör det utan för att man känner att man inte hinner med riktigt, så är det något man inte kan påverka, tiden. Man kan påverka hur man ser på det, man kan påverka det man gör här och nu men tiden oavsett om man tänker på det i klock eller biologiskt perspektiv så är den ostoppbar.

Människan drömmer sig ofta bort i tankar, känslor, det som hänt, det som kommer att hända, det man ser fram emot, det man upplevt. man lever ofta inte i nuet utan ser bara till nästa minut för att när man väl är där fortsätta se till nästkommande minut eller timme eller dag. på så sätt tror jag att tiden kan kännas som att den bara flyger förbi.
ska börja uppskatta nuet.

Idag är det träning som gäller,, Hade tänkt mig att äta Corden blue gjord på kyckling med couscous och tzatziki kommer med recept senare :)

1 kommentar:

Anonym sa...

d där ha ja oxå tänkt på nån gång. Att man borde stanna opp o leva mer i nuet, int i d som varit elä d som ska komma. Försöker leva mer NU, o d e faktiskt skönt!
kram